Paheiden summasta...

Runoilija Mystis

Jos polttais tupakan
ottais lasin tuimaa

Kiroilis

Tyssäis luonnonvakiot
paheiden summat
kvanttiteoriat

Mitä näitä nyt on

Ja se yks pikisilmä
stadin hemmo
kollipoika

Joka meinaa pyrkiä ajatuksiin
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Helekatti :)
unohda se tupakka, muu saa olla ja mennä
Joskus ei vain saa ajatuksia pois siitä, mistä pitäisi.
Paheet on koettava, jotta tietää jingitjajangit :)
 
Noita paheita voi ihan rauhassa harrastaa, ne ei oo oikeesti pahoja ;) :D Mainio runo.

Nuo kaikki lienee sallittuja.  :D
Itse sitä itselleen pahimmat rajoitukset asettaa omassa päässään.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut