Kolme päivää

Runoilija Mystis

Minä kirjoitin Sinua
kolme päivää

Murheenkryyni

Kirjain kirjaimelta
sanoiksi

Lauseiksi lauseiden perään

Karsin epäoleellisuuksia
poimin helmiä
kultaa

Olisin halunnut sanoa sanottavani
ikkunoiden ja tähtien kielellä
hiljaa helisten

Sateen kielellä kirjoittaa
kauneimmat sanat

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut