Kaikista maailman paikoista...

Runoilija Mystis

Se paikka oli minulle joskus unelma
kaikki siellä - aivan kaikki

Ja kaikista maailman paikoista
sinun piti valita juuri se
olla naisesi kanssa

Minulle tärkein

Ymmärräthän että se melkein tappoi minut
Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=-FKgO6wQPFU
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno! Raastavaa haikeutta tässä.
Voimakas, surullinen runo, hyvin kirjoitettu.
Vahvat tunne-elementit roihuaa
Toivottavasti kyseinen henkilö ymmärtää, eikä kukaan kuole.
Tunnetila on surullinen ja vahva tässä
Annamme paikoille melkeinpä ihmiskasvot liittäessämme ne johonkin henkilöön tai tiettyyn hetkeen. Runo puhuu karulla tavalla siitä, miten unelma särkyy..rakennettava uudelleen paikka, kuva toisesta ja toisista, oma itsensä.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut