Sadusta...

Runoilija Mystis

Jonain päivänä kun aikaa on kulunut
minä kerron Sinulle tarinan

Mikä on totta

Ja Sinä kuulet sen
kuin sadun

Tuhannesta ja yhdestä yöstä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Yleensä en tykkää, kun runoissa on muihin taideteoksiin viittauksia. Tässä se ei ole täysin välttämätön edes. Muuten hyvä runo.
oletko Scheherazade...kerrot aina uuden tarinan , Sinbad kuuntelee
Totuus on rakkauden ohella hyvin tärkeä asia. 
Samoilla linjoilla, varmaan kaikki tuntuu ajan kuluttua sadulta
Herkkä, hyvä runo.
Haluaisin sanoa hemmetin paljon, mutta en vaan yksinkertaisesti kykene. 
Lahja jonka omaat, on jotain käsittämättömän upeaa enkä kyllästy siihen koskaan. 
Se mitä ajattelin sanoa onkin aika tyhmää joten jätän kirjoittamatta, se olisi ollut tähän kohtaan
täysin sopimatonta ja ei, en kerro sitä. 
Ei koske kuin omaa kipeää maailmaani. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut