Jos...

Runoilija Mystis

Jos aika ei olisikaan sekunteja
ei minuutteja tai tunteja

Eikä varsinkaan rahaa

Se voisi olla vaikka litroja
aareja tai metrejä

Jotain jota voi koskettaa
haistaa ja maistaa

Jos vielä olisi aikaa ajatella sitä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mistä aika on alkanut, mihin
se päättyy ja paljonko sitä
mahtuu siihen väliin. Aikaa
kuitenkin ostetaan kirjoittamatta
ostolistaan.

Hienoja ajatuksia runosi tulvillaan.

Aika voi olla meille joko lohdullinen tai sitten armoton, mutta joka tapauksessa kuluu ja katoaa kuin hiekka sormiemme välistä.

Hieno on runosi, oivalluksesi mainio. Kiitos sanoistasi.

ajatusta
runossasi

hienoa pohdintaa

Hieno havainto. Miksei aika tosiaan voisi olla jotain muutakin

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot