Maitohapoilla

Runoilija Mystis

Sinua pitää rakastaa
täytyy rakastaa
joka hetki
täysillä

...tai sitten vihata
huutaa raivosta
nauttia tarjottu
laimentamattomana

Miltä nyt tuntuu
rakastettuani marathonin
sydän maitohapoilla
väsyttää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot