Sokerikorppuövereistä...

Runoilija Mystis

Joo... tiedän... kiskon röökiä ihan liikaa
ryystän kahvit suoraan pannusta
ja vedän sokerikorppuöverit

Mut mä pidän puhelimen sydämellä
että kuulisin sun kaikki viestit

Neki joita et lähetä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Eka kohta pätee muhunkin, muissa olen hieman maltillisempi :D Mainio runo!
Röökistä ja kahvista ei kokemuksia, mutta loput tunnistan. Hyvä runo!
 
Upealla tavalla ajateltu. Ainoastaan rööki kannattaa jättää pois ;)
Ahmatti...joka tavalla ;)
Erittäin avointa, jopa viettelevän
maukasta ;)
mä en vedä röökkii enkä juo stufee kannusta, puhelin mulla on turhake
Johan pläjäytit

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut