Salami

Runoilija Puppu

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 18.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hän teki musta tänään maailman onnelisimman miehen.
Yöllä pääsen nukkumaan onnesta itkien.
Päivä meni mukavasti kesästä nauttien.
Ilta meni mukavemmin jutellen ja suudellen.

Illan päätteeksi suutelimme hyvästit ja lähdimme eri suuntiin.
Viikkoja ilman sinua ei tee hyvää terveydelleni.
Tuntuisi kuin joku tunkisi sydämeni kuumaan uuniin.
Odotan sitä että pääset taas lähelleni.

Rakastan sitä että välität ystävistäsi.
Välität heistä enemmän kuin itsestäsi.
Älä kuitenkaan uhraa uniasi heidän takia.
Lepää rauhassa ja näe kauniita unia.
Mietitään yhdessä aamulla muiden ongelmia.
Autetaan muita ja syödään mikro salamia.

Selite: 
Kesäloman paras päivä tiivistettynä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot