Siellä jossain

Runoilija naakka81

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 8.11.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oman polkuni kulkija, toivoton romantikko, aina harhailee ajatukset pilvissä...
 

Ota minut veneesi kyytiin
Vie minut vastarannalle
Siellä on elämä toinen
Siellä taivas ja maa sulautuvat

Matkalla pidä minua kädestä
Sillä pelkään vetten päällä
Kanna minut sylissäsi rantaan
Älä koskaan palaa takaisin

Makaa kanssani aamuisin
Kun aurinko kiipeää taivaalle
Pitele minua päivän yli
Jotta voit illalla minua taas rakastaa

Anna kättesi vietellä ihoni
Huuliesi minua tutkia
Kuiski korvaani mauttomia latteuksia
Sinun kielesi tekee niistä tosia

Selite: 
Ei lisättävää.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot