Paniikkikohtaus

Runoilija Zucca Boi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen 29 vee tyyppi täältä savon sydämestä. Aatteeltani hippi mutta enemmän hevarin näköinen. Kuntelen paljon 60,70 ja 80 luvun
rock ja heavy musaa ja vähän kaikenlaista muutakin. Musasta saan yleensä paljon inspiraatiota. Olen kirjoittanut runoja vuodesta 2003 alkaen. Nyt siis 9 vuotta. Mitäpä täs enempiä runot puhukoot puolestaan. "Tuska synnyttää luomisen". -John Lennon
 

Utuinen huone,
hämärää

ajatukseni pelaa
jotain peliä omaa

katson eteeni


kaukana jossakin
pieni valon pilkahdus

sytytän kynttilän


edessäni avautuu
huone koruton ja kalpea

mieleni on selkeä
mutta silti niin ankea

istun sohvalle

voimat suuret
kalvaa sisustain

ylös nousen
kovasti yrittäen

olen jumissa


omassa kotona
pitäisi liikkua, toimia

mutta mieleni
raajoja hallitsee

apua huudan!
ja taas nousen

pukeudun


ulos kykenen
ihmettelen

vaikeaa se ollut ei
pelkotilani voitin

Selite: 
no juu joskus on päiviä kun iskee paniikkikohtaus päällensä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot