Sanojen sanomat.

Runoilija Miragero

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2010
Viimeksi paikalla: 8.12.2017 13:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Höppänä miehen alku lapin kylmiltä tuntureilta. Joko kirjottelee kaikkea sekavaa ja vielä sekavampaa moskaa aivonipuikoistaan. Kiitos kaikille, jotka jaksavat kirjoituksia lueskella saati kommentoida! ((:
 

Sanoiksi puen sen, sanomani sisäisen.
Muuten se on niin vaikeaa,
kun ei tiedä mitä haluaa tai sanoa,
pohjalla kuitenkin pelko elää ja menettää.
Sanomani siis viestejä sisältää,
mutta riippuu kuinka ne ymmärtää.
Onko siinä sitten oikeaa tai väärää?
Sen vain jokainen itse voi tietää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot