Rakkauden jälkeen 3

Runoilija nicky

mies
Julkaistu:
454
Liittynyt: 27.4.2009
Viimeksi paikalla: 2.4.2024 7:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.11.1966

 

Kun myrsky
alkaa
tyyntyä

rakkauden
jälkeen

joutuu
tekee matkan
itseensä

ja eritellä
tunteensa

ja jatkaa
elämäänsä

kun tunne
myrsky
tyyntyy

sieltä löytyy
ne positiivisetkin
tuntetkin

ja ajan kans
löytyy uusi
rakkauskin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut