suuri sydäminen kansa

Runoilija nicky

mies
Julkaistu:
454
Liittynyt: 27.4.2009
Viimeksi paikalla: 2.4.2024 7:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.11.1966

 
ollaahan se
nähty

miten suuri
sydäminen
kansa


kantaa oman
vastuunsa

ja pitää 
huolen
omistaan???

vaikka on
ylilöyntejäkin
sattunut

muta silti
aina eteenpäin
menty

ja niitä jotka
ovat itsenäsyytemme
saavuttanut

niin pitää kunnioittaa
loppuun saakka

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan oikein ajateltu, toivottavasti kaikki menee hyvin jatkossakin <3 
Hyvä runo 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut