Yksi osa maailmaa

Runoilija nicky

mies
Julkaistu:
454
Liittynyt: 27.4.2009
Viimeksi paikalla: 2.4.2024 7:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.11.1966

 

Olemme yksi
osa vain
tätä
maailmaa

mutta silti
saamme niin
paljon pahaa
aikaan

tuntuu ettei
ihmisille
riitä yhtään
mikään

kaikki pitää
tuhota ja
toisille tuskaa
tuottaa

miten täällä
edes kunnolla
onnellinen
olla
voikaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut