Pelastava enkeli

Runoilija nicky

mies
Julkaistu:
454
Liittynyt: 27.4.2009
Viimeksi paikalla: 2.4.2024 7:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.11.1966

 

tuntui heti
että tulit
elämääni

kuin pelastava
enkeli

ja elämäni
nousi
siivilleen

ja annoin
vapauden
unelmille

mutta meni
kai liian
hyvin

ja ne
siivet sitten
katkottiin

ja niin
jouduin taas
lähtö
pisteeseen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut