Hyvää Joulua

Runoilija nicky

mies
Julkaistu:
454
Liittynyt: 27.4.2009
Viimeksi paikalla: 2.4.2024 7:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.11.1966

 

Joulu katu
ovensa
avaa

niin kauniisti
joulu valot
loistaa

ne hyvää ja
iloista mieltä
tuottaa

joulu pukki
lahjat
jakaa

lapset pitkään
iltään uusilla
lahjoilla leikkiä
saa

kunnes lahjojen
viereen
nukahtaa

tahdon kaikille
hyvää joulua
toivottaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut