Hymy

Runoilija nicky

mies
Julkaistu:
454
Liittynyt: 27.4.2009
Viimeksi paikalla: 2.4.2024 7:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.11.1966

 

Se aina
huomataan

voi kun
kaikilla olisi
koko ajan sellainen

se on niin
kaunista

ja siitä
tulee hyvälle
mielelle ja
piristää

ja se lämmittää

hymyilkää
niin voitte
piristää
muita

sillä hymy on
kaunis kaikkien
kasvoilla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut