promillen kymmenyksistä

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
956
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 1.6.2024 14:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 



Kun metsä huutaa, niin vastaanpa silloin,
käy suomalainen, miss' tarvitaan milloin.
Rivakoin ottein, sorminkin varmoin,
isänmaallisin aattein ja tarmoin.
Mittaa ottamaan valmis aamuin illoin...





 
Selite: 
http://jaskankaljat.blogspot.fi/2014/11/saimaan-tolkku-ale-olut-tolkullisemman.html
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä, isänmaallinen runo.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut