otollista poljentoa ajassa

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
1058
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 12.5.2024 0:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 










Lahjoista puhetta pajalla pukin,

osaansa parantaa sois' itse kukin.

Lautasta hitusen korjaillaan myös,

lentävät lauseet näin telakan työs.

Kannattaa itseään vain risti lukin.









 
Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=zFucDWhnDtY
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa, "pukin paja" mainittu, ei uskoisi että kohta on joulukuu <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot