...ja se menee näin - ja se menee näin...

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
956
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 1.6.2024 14:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 



sopiaksensa

ympäristönsä maastoon

mukautumalla

oletetuin käytöksin

eksyykin vain itsestään


jos ympäristö

on itselle vierasta

se paljastaa myös

omankin naamionsa

kaikessa komeudessaan






 
Selite: 
*omin kasvoin laitokseen*
oletus
Kategoria: