Step by step

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
673
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 16.4.2024 12:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 

Askelkuvia

jälki polvenkin

Syyt toistuvia

mihin lankesin

Monta sain tuumaa

kylmää ja kuumaa

Tunteinkin tuta

vain itse kuta

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sitä se on.Geeneissä löytyy itsekullakin!

Salaperäinen tunnustus.

Ne kaikkein on astuttava,
kunkin - munkin,
eikä siin' hätä,
tää on elämätä...

Nyt kunnolla pitää miettiä tätä,
taas sun ajatus lentää, ota tai jätä?
Jätkä senkun vaan steppailee,
lukijalle sanojansa kaatelee,
joista ei ota selvää kukaan,
kuitenkin liitän kiitokseni mukaan.
Aukee taikka sitten ei,
sanon Tapanina Hei!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot