parempi nuolasta ennen kuin lopahtaa

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
1058
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 12.5.2024 0:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 


joskus elämä

saattaa alkaa maistumaan

väljähtäneeltä

-on siis syytä iloita

toimivasta aistista...

 

Selite: 
http://www.youtube.com/watch?v=9GFXfKdpr8c
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Älä siis haista, maista ja kuuloakin vois hiljentää.
Mutta säilytä näkö ja tunto ja ... se toimiva (?)
kuudes!

Niimpä!!
Minähä tykkeen elämästä, ku hullu puurosta.
Naotin ileman maestelemata jokkaeseta hetkestä.

Näin on.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot