itse pääasiasta kuultuma

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
956
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 1.6.2024 14:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 




Honkenkin torjui

toisia tomerammin

tarpeen vaatien

nähtäväksi jääkiekko

kotikatsomoissakin


joissakin vielä

kuohujensa seassa

virta kuljettaa

samoin kuluttamalla

ain' aikaa muassansa


eturessunsa

esiin heilauttamalla

lätkän tullessa

vaikka alaviistosta

kuten hallanvaarakin



pakki pykälään

voi jäädä väsyessään

sitä täyttämään

senkin kustannuksella

mitä uskoo kuultuna


kokemattomain

ajan merkit muista vain

heijastuessa

saattaa viel' meitä taata

asemia tarkaten...












 
Selite: 
*seuraa - kato - vahi*
oletus
Kategoria: