Some One Lesson

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
534
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 29.3.2024 12:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 



Todellisuuden rinnalla on toinen.
Väliverhoa raottaa jo voinen.
Sinä olet, me olemme, hekin
ovat eksyneet niin kuin Jon nekin.
Tuntein kukin ikään kuin vaivais' loinen...



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upeaa kerrontaa, elämässä on paljon "oppitunteja" <3

Sivut