on sanottu että...

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
1058
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 24.5.2024 11:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 







Ensinnä yhtä ilman sitä toista.
Tätä se mun uneni tiesi noista.
Kaikkeus pitää omistaan huolen,
vaikk' syntyis kannaksen tuolla puolen.
Oi fraasimuunnos, sa sieluissa loista...


 
Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=rrOg7NlZoO0
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

sanoisin että hyvin sanottu
Hyvin osaat kirjoittaa asioista, lyhyesti mutta ytimekkäästi :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot