sanojen välissä sanoja itse asiassa

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
956
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 25.5.2024 21:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 




kuultuna oudoksuttaa oma ääni
kaikupohjana vain avara pääni
jos luoda saisikin mielen mukaan
ei osattomaksi jäisi kukaan
vaan kylän kellon kuulee koko lääni







 
Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=maT4phfTXR4
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyläkelloa, sitäkin tarvitaan usko pois!haukkuva koira ei pure!
Lyhyttä, mutta erittäin tehokasta ja miellyttävää runoilua <3

Sivut