Tien uuteen

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
956
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 25.5.2024 21:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 

Niin on vaikeaa kuin rakastaa,
anteeks' antaa ja armahtaa.

Myötä tuntea mik' vierast' on,
siks tie mainen onkin verraton.

Vierain silmin saattaa aavistaa,
sieluins' tilaa ahdast', avaraa.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vieraskin näkkee jos kovasti ahistaa.

Ei myötätuntohon puhjeta voi, jos puuttuu kärsimysoppi uudelta tieltä, ei silmät nähdä saa avaraa, kun sydämessä jo ahdistaa...kiitos palautteesta!

Sivut