Jallitus ohjelmallinen rumba

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
686
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 18.4.2024 8:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 



Totuus ihmeellisempää on tarua,
taasen juksataan nykien narua.
On vaihtoehdottakin nyt kyllä,
jälkimainingin maku jytkyllä.
Melomalla avittelu karua.


 
Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=u_OsiX6P6u4
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä juohtuu mieleen viime päivien politiikka.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut