Mikset näyttänyt,
mikset kertonut,
mikset hihastani nykinyt,
kertonut että yhä välität.
Ystäväksi minut määräsit,
omasta tahdostasi,
minua turha syyllistää,
omasta tekemästäsi virheestä,
haluaisin sinun tietävän
...yhä sinusta välitän...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi