Et huomaa poislähtöäni

Runoilija Amber II

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 28.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten minä mahtuisin sydämeesi,
kun et häntä pois laske?

Silti pyydät, että tulen.
Samalla ovenavauksellako?
Yhtä aikaa haavoittajasi kanssa?

Jokainen kerta, kun hän on läsnä
saa askeleeni taipumaan varmemmin

Pois! minä pakenen

Tule luokseni, jos tulet valmiiksi.
Minun sisälläni on tilaa
niin paljon

Haavanikin jo alkoivat
toipua kanssasi

Selite: 
Muistatko; hän jätti sinut jo kauan sitten? Silti annat hänen rikkoa meitä molempia.
Kategoria: 
 

Kommentit

ensimmäinen runosi:)
hyvä runo,tykkäsin:)

 

Käyttäjän kaikki runot