Nimetön

Runoilija 96caf12b0a5dcca96d7496c85e331f6d

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2010
Viimeksi paikalla: 28.8.2019 21:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sen kerran tunsin,
syvällä sisimmässäin
En voinut perääntyä,
puoleensa veti.

Tuntui oudolta,
mahdottomalta,
voimattomalta.

Jatkoi matkaa,
kohti tulevaa.
Pois menneestä,
pois minusta

Uskoin jäävän taaksein,
toisin kävi.
Tuen ja turvan antoi,
hellyyden.

Suru yhä sisälläni,
muistot mielessäni,
toivon sinun palaavan...

Selite: 
Hän, jonka kanssa tutuistuin viisi päivää sitten ja joka nyt jo joutui lähtemään... :c
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot