Kuusi vuotta

Runoilija moose

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

bambi liukkaalla jäällä
 

Tämä on teletappirakkautta
uudestaan ja uudestaan
päätä seinään
kuukausikiintiöllä

Olet minulle kiiltokuva
vuosien takaa
vaikka sinähän olet
ajat sitten siirtynyt tarroihin

Olematon sinä olet yksin minun, hah

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot