My Hold Em'

Runoilija Kobrakai

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"I hold the world but as the world, Gratiano;
A stage where every man must play a part, and mine is a sad one.”


- William Shakespeare
 

Talven viimeisiä lumihiutaleita

Kevään tuoksu tuulen mukana

Ihmiset eläimiä herätessään.

Minä mietin pienen hetken

kenen sänkyyn minäkin nyt hyppään

yötöntä yötä juhlimaan.

Nauran itselleni kun ymmärrän

Korttipakassa todellakin nuollaan niitä kortteja

jotka on jaettu.

Pakan voi aina sekoittaa uudestaan halutessaan.

Uuden naisen huulet tuntuu hassulta

elvyttämässä uskoa elämään

Yksi suudelma kerrallaan.

Hold Em' high.

Meilläpäin talo voittaa aina

Terveisin dealeri.

Selite: 
<font size=1>The house always wins.</font>
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot