Luottaa

Runoilija melancoly

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 10.1.2010
Viimeksi paikalla: 10.2.2023 12:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
11.1.1990

Suur kiitos kommentoinnista. 
ihmeiden aika ei ole vielä ohi.

Lopussa, käymme läpi ne valinnat mitkä jätimme käyttämättä, ne ihmissuhteet joihin emme rohjenneet ryhtyä, sekä mahdollisuudet mitä olisimme voinut saada aikaan. Kuinka paljon rohkeutta uskallan olla käyttämättä, tänään. 

-enusK
 
Taivaan valttikortit rintataskus painaa.
Elämän ohje pyytämättä,
sitä aina vastustamaan saa.

Uskokaan ei pysty uskoon pakottaa.
Ajan loppu sai mut uskomaan.
Niin se tuska alko helpottaan,
Ku tuuppasin sen ajan taa.

Sillai vaivihkaa,
Tapahtu kaikki tää, otin avun vastaan.
Havahtu, ku rakastu pää.
Langan kans,
kaiketi on tää elämä ihan hauskaa.
Selite: 
Läsnä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämä todellakin on ihanaa, kun ymmärtää elää hyvin <3 
 

Käyttäjän kaikki runot