1

Runoilija HaudanHiljaisuus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Seison varjossa,
Yhä näen sinut siinä valossa.
Silti en pysty sinua pysäyttämään,
Eikä minulla ole lupaa astua valoon,
Koska olen sinut menettänyt.

Seison laiturilla
Astun veteen
Paleltaa
Lohduttamaan et tullut.
Minä sukellan läpi kuulaan veden
Otteen sinusta olen menettänyt

Eikä ole mistä unelmoida
Jalat hohtavat valkoisena
Kuu, paista sellaisillekin
jotka toisensa ovat menettäneet.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot