Nimetön

Runoilija SneakyBox

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 18.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yksi kilo luumua antaa sinulle yhden tunnin omaa aikaa.
Yksi valkosipulinkynsi antaa sinulle päiväksi etäisyyttä muista.
Yksi kirosana mummon kuullen mustamaalaa nuorten maineen iäksi.
Yksi tupakka vähentää päivän sinulta muista.
Yksi tunti koulussa voi pilata elämäsi iäksi.
Yksi lause voi nostattaa pilviin.
Yksi sana voi vetää sinut pois sieltä
Yksi katse voi pilata päiväsi
Yksi katse voi pelastaa päiväsi.

Selite: 
Joten mikä teko, ajatus tai sana on väärin tai oikein ? Väärin ei ole oikeata tai väärää, on vain hyviä ja huonoja.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot