Ajelehtien

Runoilija Devangeloth

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 19.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mukava mies unohtaen menneisyyttä ja ahmien tulevaisuutta
 

Ajelehtien

kyyneleenä silmäkulmassa
höyhenenä tuulessa
murusena paidalla
kivenä kengänpohjassa
kiteenä lumenpinnalla

elämän mukana

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot