Avuttomuus

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
422
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 23.4.2024 13:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Tunsin huulesi huulillani pitkästä aikaa
murtui sisältä palanen

Alitajunta se teki työn sun hyväksesi
vaikka kuinka tajunta yritti sen estää
ei pystynyt kyyneliä pidättelemään
onnen sekaisia ajatuksia itsellään pitämään

Ensimmäistä kertaa elämässäni
olen todella pudotettu polvilleni
myönsin sen äsken ääneen

Silti minulla ei ole mitään ja silti mulla on kaikki
suhteellisen ehdoitta tyydyn siihen mitä saan
ja se saa tämän kaiken aikaan
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkyyttä on yleensää vaikea tunnustaa, tässä esität sen hyvin,
Runosi ei kuulosta ollenkaan avuttomalta. Hyvin määrätietoista tekstiä kaikkinensa.
Tunnistan runosta mielen hämmennyksen yllättävällä hetkellä, kun kaikki taas muuttuu hallitsemattomasti. Runoon oivallisesti vangittu yllättävä hetki. Kiitos :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot