Suojelus

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
422
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 28.4.2024 18:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Kauas taivaan rantaan
aika taittaa matkaa
hiljaa tuulen mukana
lipuu laiva virrassa

Laiva ilman ohjastajaa
matkalla tuntemattomaan

Ohjatkaa tuulet ikuiseen matkaajaa
ajatuksissa matkalla on monta saattajaa
meistä kukaan ei kuitenkaan mukaan tulla saa

Ohjaa turvalliseen satamaan
tuttuja tuonpuoleisia tapaamaan
näin ei tuntuisi täysin lohduttomalta
puolisosi surua taivaan reunalta katsella

Selite: 
Papalleni, joka nukkui ikiuneen tänä aamuna.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot