Varmuus

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
422
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 8.4.2024 17:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 


Harvoin jos milloinkaan
olen niin satavarma ollut asiastani
kuin nyt olen sinusta

Mikään ei enää kaadu 
niinkuin sisältäni kaatamasi rautamuuri

Silmiesi katseesta
käsiesi kosketuksesta
huuliesi himosta

Pelkästä tunteesta
saisi auringonkin kateelliseksi

Sanoihimme on kätketty suuri ulottuvuus
tarinan numeroimaton luku uus


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihme mistä se varmuus tulee, välillä kun sitä ihminen on ollut uskomatta mihinkään, ja yhtäkkiä kaikki on ihan täysin selvää :-D
Vahva on runosikin
Kyllä. Erittäin väkevää tekstiä.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot