Hengitys

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
422
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 8.4.2024 17:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Haltioituneena hengitän elämääni
asteittain uomiinsa palannutta polkua

Avaruus ympärilläni on maaginen
kuvitteellisuus täysin realistinen
uskallan itselleni jopa tunnustaa
täydennät sopivasti minua

En vieläkään osaa jokapäiväisesti elää
viereltäsi aamuisin herätä
tarvitsen yhä oman rauhani, tilani

Tiedostan silti muutoksen itsessäni
olen rehellisempi itselleni kuin ennen
en yritä olla sitä mitä minulta haluat
olen se mitä haluat

En vieläkään osaa itseäni 
tunteellisesti ehkä ilmaista täysin
ihailen silti kykyjäsi tiedostaessasi tämän
pienin askelin avaruudessa loputtomassa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno pohdiskeleva runosi elämän äärellä! 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot