Vastarannan huuto

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
422
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 28.4.2024 18:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Silmäni eivät valehdelleet
sanani lyhensivät sen
yhteen lauseeseen:
perkele että pelottaa

Tiedän löysit muurista halkeaman
tästä ei ole paluuta
sait minut uskomaan
sait minut luottamaan
sait minut ......

Voi veljet en tiedä miten
teit jotain mitä en uskonut
edes olevan mahdollista
sait minut ......

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoa kerrontaa

pidin todella paljon

Hieno runo! Tykkää!!!

mielenkiintoinen runo; pelosta ja nimenomaan rakkauden pelosta.

Olisiko tässä pelkoa rakkauden patoa murtavasta vaikutuksesta; kiintoisa huuto tämä runosi :-)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot