Pitkä tie

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
422
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 29.3.2024 9:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Tiedän, olen sanani syönyt.

Tunteen tään voi
vasta nyt ymmärtää

Toivoisin tämän kaikille
kadotetuille, sieluille eksyneille

En uskonut koskaan kokevani
niin täydellistä avuttomuuden suojaa
vastoin kaikkia sanomiani "lakeja"

tunnustan silti sanani
avuttomuuttani

Selite: 
Ei kukaan voi rakastua päätä pahkaa tuntemattomaan....
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot