Menneisyyden kaipuu

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
422
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 28.4.2024 18:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Takaa sulkeutuneen verhon
kurkisti varoen prinssi
kysyi saanko luvan

Nyt istut elävänä edessäni
muisto eletystä menneisyydestäni

Olisiko aika muuttanut meitä
toisiinsa taannoin rakastuneita
saman myllerryksen sait ainakin
aikaan kuin taannoin 

Kosketus ihollani
kätesi kädessäni
sormien hapuilua
lähtiessäsi



 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot