Melankolian lintu

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
422
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 24.4.2024 12:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Selusta suojaamattomana
sisin tiiviisti suojattuna
antauduin tunteen vietäväksi
suruttomasti huolia murehtimatta

Itkien onnesta, en tiennyt paremmasta
ainoastaan taivaallisen sylisi turvallisesta tunteesta
tunteiden vuoristorata nopeudellaan arvelutti
kokemuksen kohinaa taustalla

Yhdeksi sulautuen, taivaisiin kohoten
elin tuntematta onnestani häpeää
onneltani en myöskään huomannut
läsnäolosi tunteen haalentuneen

Liian myöhään ymmärsin
viestisi sen viimeistään kertoi
päädyin rakkauteni rikkomaksi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot