Oppitunti

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
422
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 24.4.2024 21:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

On jokaisen ihmisen elämä 
eletyn makuinen
syntinenkin palapeli joka 
koostuu oppitunneista

Onnellisuuden huipulla on tuska vain muisto tuulessa
tuskan kaudella on positiivisuus utopistista

Virheiden summa on eläjän muoto
katkera tai antoisa
elämä on valinta
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa laskuoppia, jonka vain hyvä runoilija taitaa <3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot