Osa unelmaa

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
422
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 26.4.2024 11:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Käsien kosketus
katseen intohimo
sormet vaeltaa
pitkin virtaviivaisia
kiehtovia yksityiskohtia

Rakastan tätä näkymää
kasvojeni yläpuolella
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hiuksia ja päätä koskettamalla voi saada ihmeitä aikaan.
Onpas hyvät näkymät ja tuntumat :-)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot