Nimetön

Runoilija raparperisydän

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos menettäisin sinut,
en tiedä mitä tekisin.

Kenelle puhuisin asioista,
niistä tärkeimmistä.

Keneltä hakisin lohtua,
tehtyäni tyhmyyksiä.

Kuka sanoisi miten asiat on,
eikä sanoisi mitä haluan kuulla.

Jos se et olisi sinä,
niin kukas sitten?

Selite: 
Jokaisella täytyy olla tälläinen ihminen. Muuten hajoaa pää.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä jokaisella täytyy tälläinen olla. Mutta jos ei ole tai hänet menettää? Tämä oli ihana runo.

kauniisti puettu runoksi! on tärkeä omistaa tällainen ihminen.

Kyllä jokaisella täytyy tälläinen olla. Mutta jos ei ole tai hänet menettää? Tämä oli ihana runo.

kauniisti puettu runoksi! on tärkeä omistaa tällainen ihminen.

 

Käyttäjän kaikki runot