ja painan numeroa kuusi hississä
tämä tietää sitä
että tiedät minusta yhä enemmän
kuinka monta sukkaa on pyykkikorissa
on kysymys joka tänään askarruttaa -
kokeilen painaa ovisummeria
näky on vihreä sekä pelottava
kutsut minut sisään
kuin olisin odotettu ja kiinnostava
pian tässä näkyy rakennuspaloja
kuin lapsuuden tornileikissä
anna minulle koti ja huominen
jos tämä olisi mustavaloelokuva
siinä juostaisiin edestakaisin
auton perässä kuin historian
minä käyn vielä kukkakaupassa
sillä haluan tuntea hollantilaisen niityn
nenänpääsäni jolle esitetään arvoitus
vastaan että taivaalla on post-it lappuja joillekin
loska silmissäni on minun elämän liekkini
enkä minä ole kävyistä tehty unelma
olen jotain muuta, muuta
kuin yksi leima tietystä ajasta.
26.11.2019 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut