Terälehtien sade

Runoilija arlette



Omenapuussa sataa

sataa valkoisia terälehtiä

ja kevätkaihoa


Minä istun portailla

ja kuuntelen


Miten kevyttä onkaan 

terälehtien sade

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

pehmeästi koskettelevat lehdet
Ihanan keveä runo ja runossa hetki, kevyt kuin terälehti, puhtaan valkoinen
Erityisen kaunis runo!
Upeaa tunnelmaa, lukija voi helposti aistia tämän.
 

Käyttäjän kaikki runot